Hva vi gjør

Spirdesign kan hjelpe deg med det meste innen design og reklame, både papirbasert og digitalt.
Gjennom våre mange år i bransjen har vi knyttet oss til gode underleverandører på trykketjenester, publiseringsløsninger for web, fotografer, 3D-visualisering, tekstproduksjon og annet.

Lite byrå med store ideer
Som et lite byrå kan vi svinge oss rundt og utføre oppdrag raskt og effektivt, uten å miste det personlige preget. Vi har mulighet til å være fleksible, både når det gjelder budsjett og stramme tidsfrister. Vi er lydhøre for kundens ønsker og vil at du skal få være med å bestemme hva som er riktig for deg. Det er viktig for oss at du som kunde føler eierskap i det vi leverer og sammen jobber vi frem den beste løsningen.

Kreativitet og effektivitet
Spirdesign er dyktige, selvstendige, effektive og erfarne designere. I et stort reklamebyrå må du ofte forholde deg til flere personer, og din kontaktperson er ikke alltid den samme som utfører jobben. Når du bruker et lite designbyrå, jobber du direkte med daglig leder og seniordesigneren, kanskje i en og samme person. Dette gjør at vi kan ha lavere administrasjonskostnader og fremdeles levere de kreative resultatene du forventer.

Blant tjenestene vi tilbyr

> Logo og firmaidentitet
> Brosjyrer og andre trykksaker
> Nettsider
> Presentasjoner
> Messedekorasjon
> Illustrasjon
> Pakningsdesign

Enten du er i et nystartet firma som trenger hjelp til logo og identitet, eller et etablert firma med et nytt prosjekt, så kontakt oss gjerne. Stor eller liten jobb, den er alltid viktig for oss.

Og vi leverer alltid med et smil! ;-)


All content © Copyright 2017 by Spirdesign.
Subscribe to RSS Feed – Posts or just Comments

Powered by WordPress
mail us by clicking here